Ook op de markt kun je tegenwoordig gewoon pinnen!

pinautomaat

Wie gaat er niet graag eens even naar de markt? De meeste Nederlanders lopen regelmatig even over de markt. Is het niet om verse groente te halen, dan misschien wel om een harinkje te happen. Tot voor kort kon het betalen op de markt alleen contant. Een pinapparaat had immers een datakabel nodig en die is op de markt niet te vinden. Maar ook op de markt kun je tegenwoordig gewoon pinnen!

Draadloos met een mobiele verbinding

pinautomaatJe hebt misschien al gezien dat meer een meer marktkooplieden de mogelijkheid tot pinnen aanbieden. Veel apparaten werken draadloos en dus ook een pinapparaat is nu draadloos te krijgen. Draadloos pinnen gebeurt door een veilige verbinding via het 4G netwerk of via Wifi. Dit is dus ideaal voor iedereen die op de markt staat, maar ook voor die ondernemers die op evenementen en beurzen staan. Leverancier PaQar kan hier een handje bij helpen. Je loopt geen omzet meer mis doordat potentiële klanten geen contant geld bij zich hebben, maar alleen een pinpas.

Extra omzet?

Naast het feit dat een mobiel pinapparaat zorgt voor extra omzet, is het ook nog eens veiliger. Doordat meer en meer mensen met pin betalen, heb je als ondernemer veel minder contant geld bij je. Geld dat een aantrekkingskracht heeft op overvallers…

Ook voor de consument is het prettig dat je tegenwoordig op de markt kunt pinnen. Je hoeft immers niet van te voren na te denken hoeveel geld je moet meenemen, om er vervolgens achter te komen dat je net te weinig bij je hebt voor alles dat je mee wilt nemen. En daarnaast is pinnen ook gewoon makkelijk en snel. Een win-win situatie voor zowel klant als ondernemer.